torsdag 20 oktober 2011

Det vankas solsemester

Två dagar kvar i höstkylan, sen blir det två välförtjänta veckor i solen. Första veckan blir det helt och fullt vila vilket jag ser på med mixade känslor. Träningen går himla bra nu, ca 12 pass i veckan och jag har äntligen kommit igång med löpningen. Men...kroppen orkar inte hur mycket som helst och vill jag kunna ligga i under vintersäsongen och utvecklas så behövs lite vila. Hur andra veckan blir beror lite på för den första känns. Antingen fortsätter vilan eller så mjukkör jag lite i hotellets gym och i bassängen. Shit vad jag kommer sakna Sats!

Imorse blev det en väldigt kall tur i skogen på min kära MTB. Nollan ungefär när jag skulle bege mig ut och eftersom cykeln stod ute så hade låset frusit. Varmt vatten och så var det samt den frostiga sadeln inget problem längre. Första vurpan också, två månader efter köpet. Däcket gled iväg över en blöt rot och jag landade på sidan men det gick tack och lov bra. Lite öm i smalbenet bara eftersom ramen slog i just där. Det var faktiskt mindre trevligt att bara några meter senare köra ner foten rakt i 3 decimeter lera och vatten. Kallt och inte alls skönt men funktionsstrumporna gjorde jobbet och en liten stund senare kände jag inte av det.

Ikväll väntar sista axelpasset på gymmet innan resan. Har räknat ner medvetet hela veckan. Sista ryggpasset, sista benpasset osv. 3 eller 4 pass kvar totalt innan vilan.

Min snygga cykeltröja från Scott. Men idag åkte även en väst på pga kylan. Ser fram emot skidsäsongen och hur mycket skönare det är att springa i minusgrader men att frysa om händer och fötter (fingrar i början av dagens pass) känns mindre lockande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar